Monday, April 25, 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway



Dalam mood kelaut pun ada hati nak join GA gak..nie semua gara-gara terpengaruh masa BW kat umah kak eza la nie...




Nie first time la aku terjah situ..nak story apa erk pasal tuan punya blog nie. Aku rasa blog yang ringan sebab cepat jer loading. Pastu simple dan tak serabut mata aku bila masuk situ.....


Tak la kot terlalu kontot aku punya ayat nie ye...hehehehhe


Ok la masa untuk TAG korang plak



Korang pun leh join gak...just KLIK SINI ye



Perahan Otak : Tali Barut Comey

7 comments:

  1. hahaha... ade lg kontot dr ni kot..;D

    thanks join kak!;)

    ReplyDelete
  2. thx tag rina. mai pn ade tag rina. nk kene join gak ni. ehe^^

    ReplyDelete
  3. mynameismy : hehehehe...mujur la ada lagi kontot

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...