Friday, April 15, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby



Jauh datangnya GA nie dari Miszlullaby dari Moscow. Sekarang dia tengah study medic kat sana. Menurutnya, ini adalah tahun terakhir menimba ilmu kat sana dan hadiah khas GA nie dari Moscow ye..




Harap-harap ada ong la ye dari MOSCOW nie....


Aku nak TAG 5 org...jap ye



Kalau korang nak dapat hadiah khas dari sana...KLIK SINI



Perahan Otak : Tali Barut Comey

18 comments:

  1. kakyong dtg singgah amik tag.. terima kasih tag kakyong... ;)

    ReplyDelete
  2. muahahaha..
    insyaAllah akan join.
    mekaseh tag ^^,

    ReplyDelete
  3. Hi,

    jom join

    http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

    ReplyDelete
  4. salam kenal,

    bestnya gift dari moscow


    ^_____^

    ati sini

    ReplyDelete
  5. gud luck.. kalo menang best lah dpt hadiah dr moscow :)

    ReplyDelete
  6. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    rxz 5 speed 6 speed catalyzer

    uihhhh jauhnya datang giveaway ni mosco jauhhh tu... good luck yerr

    ReplyDelete
  7. kak yong : thanks sudi dtg ambik tag ye

    ReplyDelete
  8. sicomot-comel : cik SCC kalau rajin boleh buat ye

    ReplyDelete
  9. Ati Masrif : salam kenal ati....

    ReplyDelete
  10. Amirrah Zawani : thanks...mana tau ada tuah moscow ye

    ReplyDelete
  11. nabilah_2908 : thanks ye nabilah

    ReplyDelete
  12. Afzainizam : sesekali terbang jauh jap..hehhehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...