Wednesday, April 06, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway



Aku baru bersemangat nak buat keja...tengok blog cik yuyu nie....ada GA la plak....dah kerja tolak tepi, buat dulu GA nie...hehehehhehe






Dah berwajah baru lagi rupernya header dok techik nie....tiba-tiba tekak aku nie nak makan coklat tue...Tu yang aku ngada-ngada nak join GA nie gak....hahahahaha


Malas la aku nak TAG korang...kalau korang rasa nak dapat coklat percuma dari cik yuyu...KLIK SINI erk


Perahan Otak : Tali Barut Comey

6 comments:

  1. pok amai amai...
    belalang kupu-kupu...
    join giveaway yuyu...
    mana tahu menang ferrero satu...


    sape nak menang ipad 2 ???
    klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...