Thursday, April 21, 2011

Pesta Buku 2011 Kembali Lagi



Selamat pagi semua...


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2011 akan kembali lagi. Tak sabar rasanya nak borang buku-buku idaman kalbu.


Lupa lak nak kasi tau tarikhnya bila.....


22hb April 2011 (Jumaat) - 1 Mei 2011 (Ahad) 
(Mujur la 1 hb tue dah gaji...harap-harap masuk cepat la gaji bulan nie....hehehehehe)


kredit to mr google


Tempat pesta buku macam biasa la, setiap tahun tempat yang sama tak pernah berubah. Mana lagi kalau tak kat PWTC, KL tue. Nak senang parking terpaksa la terjah awal yer. Maklum la, situ kan parking terhad sangat.


Pesta buku kali ini akan menyambut ulang tahun ke 30 tahun porgram ini dan ulat-ulat buku sediakanlah duit yang banyak.


Tak sabar aku nak terjah dan cari buku yang menarik dan murah...hahahahahha


Perahan Otak : Tuan Tanah

11 comments:

  1. malasla gi sana..rimas..mesti sesak..

    anyway, terimakasih sudi share info ye

    ReplyDelete
  2. kwn kita kerja kt sana nanti.
    teringin nk g tp jauh.

    ReplyDelete
  3. wah !! buku !
    i like ...
    suka buku ^^

    ReplyDelete
  4. ehhh ! asal gua tak pegi lagi. dang !!

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak shopping di pesta buku. Thn nie Insyaallah sebab dah janji dgn my boy. Oh yer.. Salam perkenalan. Dh follow.

    ReplyDelete
  6. Ina : kalau dah berkenan kat hati...tempat sesak pun no hal la...hehehhe

    ReplyDelete
  7. nelly : kalau dah suka buku tue...kena terjah nanti

    ReplyDelete
  8. CikBulat : hari nie la baru start bukan semalam ye

    ReplyDelete
  9. Aziela : salam kenal....mesti shopping sakan nie?????

    ReplyDelete
  10. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...