Wednesday, April 20, 2011

Mengidam Jambu Batu



Nie penyakit baru yang aku dapat sejak dua menjak nie...


Tekak nie dah tak leh nak masuk makan nasi. Kalau tengahari keluar makan nasi. Siap minta suku lagi. Orang kedai pun pelik tengok aku makan. Dalam suku nasi tue pun aku tak abis gak. Apa kes????


Sekarang tekak nie asyik nak makan jambu batu jer


kredit to mr google



Tambah berselera aku makan kalau letak asam. Kalau makanan lain. Aduh perut tak leh terima la plak. Kalau makan nasi jer, lepas tue confirm aku akan muntah balik. Adakah keadaan nie akan berterusan sampai bulan 11 nie???????. Lambatnya nak bulan 11...huhuhuhuhu


Perahan Otak : Tali Barut Comey

16 comments:

  1. wife ko pregnant ke?? haha..mcm org mengidam dh gayanya =P

    ReplyDelete
  2. asal tak kuar balik kira okey lar tu..jambu batu pun banyak vitamin --minum susu jangan ngelat ya..hihi

    ReplyDelete
  3. jambu mmg sodap2.. enak.. lg2 time panas terik.. perghh

    ReplyDelete
  4. seksa kan kalau peringkat awal pregnant..sy pernah sampai 6 bulan tak bole makan nasi..
    sabar ye!!

    ReplyDelete
  5. sabar ye..itulah dugaan seorang ibu, tapi, sedih sangat bila tengok anak-anak yang tak mengenang budi ibu..minta dijauhkanlah dari kita.

    ReplyDelete
  6. ohhhh...ada kawan fit kan masa dia preg dia hanya blh mkn jambu batu dengan susu soya je..pastu kurus..sian..xpe mula2 je ni biasala kan..nanti lama2 okay la tu

    ReplyDelete
  7. YanaMIB : mmmmm...memang tengah pregant pun

    ReplyDelete
  8. luckylizan : betul tue...cuma sekarang nak minum susu tue yang payah sikit kot

    ReplyDelete
  9. cik ayin : sedapnyer...naaaaakkkkkk

    ReplyDelete
  10. zacky ~786~ : betul tue...tengah terik2 nie memang layan la...

    ReplyDelete
  11. Sal Saari : lagi dahsyat sampai 6 bulan....kesian plak dengar

    ReplyDelete
  12. Ina : betul tue...memang dugaan sangat...harap2 anak2 mengerti la kesusahan seorang ibu

    ReplyDelete
  13. Fitri Senin : ruper2nya ada gak la geng makan jambu batu...hehehhehe

    ReplyDelete
  14. sama apa yg berlaku ke atas ku..hehe..ngidam jambu batu je..ns stngah snduk pn lum tntu leh hbis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...pregnant jugak yer...biasa la pembawaan budak macam tue la

      Delete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...