Monday, June 18, 2012

Cara update blog guna blogger-droid



First time update blog guna  
applikasi blogger-droid..jakun siot.

Sebelum nie tgk org update blog,bwh entri tue mesti ada "published with blogger-droid v2.0.4"..mula2 nak jd mak jemah tapi malu nak bertanya...kan dah sesat jalan berminggu2...tapi tetap gigih nak cuba gak...akhirnya jumpa gak caranya.

Bagi korang yg macam aku nie "malu bertanya sesat jalan berminggu2"...meh cuba cara nie.

- taip kat google hp korang
"blogger-droid"
- klik carian goole yg muncul tue,"blogger-droid - android apps on google play"
- klik download

settle sudah...cara2 nie khas untuk hp jenis android...selamat mencuba

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

  1. dah kuar dah tu 'Published with Blogger-droid v2.0.6' ..lagi canggih..hehe..tapi akak ada problem nak center kan gambar..

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

    ReplyDelete
  3. pakai s2 boleh je..tp tak boleh nak edit sangat...huhu

    ReplyDelete
  4. @Yaya Azura aka Naz Azra

    sama la masalahnya...tak tau nak centerkan gambar gak..kena rajin membaca lagi nie

    ReplyDelete
  5. @Chik Att

    emmmmm..first time dengar ada HP cap ayam...hebak ayam tue...hehehehe

    gurau je jangan marah ye...

    ReplyDelete
  6. @En. Beyazid

    salam kenal..thanks sudi singgah..nanti saya wat kunjungan balas ye

    ReplyDelete
  7. baru belajar nak guna blogger droid...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...