Tuesday, June 19, 2012

Lengkap Sudah Koleksi Figura Upin Ipin



Selamat pagi..


Akhirnya lengkap sudah koleksi figura upin ipin. Bersusah payah kumpul akhirnya lengkap gak koleksi peribadi mak budak nie...


Paling susah nak collect figura ipin pijak bola...G KFC minggu lepas, just lalu drive thru jer...bila tanya ada tak koleksi tue, sekali belum sampai la dan sepatutnya sampai hari tue...Sanggup tak order apa, terus blah jer...


Esoknya datang lagi, tanya dulu kat kaunter dah sampai ke belum, bila dia cakap dah sampai baru la order makan..Kalau tak sanggup aku jelajah semua KFC sebab nak lengkapkan koleksi...hehehehe


Berganding bahu upin dan ipin

Gaya mutu keunggulan

Budak bam bam sibuk main ngan ipin


Kalau lelaki suka kumpul koleksi robot, mak budak suka kumpul koleksi figura yang comel-comel....boleh???

9 comments:

  1. surely jualan kfc meningkat penangan upin ipin neh kan? sy pon suka juga mengumpul yg comey2 tp yg neh smpt 2 ajer. taniah utk mak budak!! hihihi...

    ReplyDelete
  2. @akuzle ayu

    tu la pasal..comel sangat tue yang geram nak cukupkan koleksi tue...

    ReplyDelete
  3. @Ardini Humaira

    hehehe biasa la dni...koleksi mak budak

    ReplyDelete
  4. @~ NANA ~

    kalau dah minat memang gigih sangat la...hahaha

    ReplyDelete
  5. leh jadi duta kfc la camni

    ReplyDelete
  6. @Kyra

    sebabkan nak kumpul upin ipin jer sanggup la mkan kfc kalau tak memang jarang makan la

    ReplyDelete
  7. @Kyra

    sebabkan nak kumpul upin ipin jer sanggup la mkan kfc kalau tak memang jarang makan la

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...