Wednesday, June 27, 2012

Santai Pagi Abang dan Adik



Selamat pagi


Entri basi lagi...baru nak upload aktiviti santai riadah pada 23/06/2012 (Sabtu) di Taman Tasik Titiwangsa...


Konon-konon nak g jogging awal pagi la..sekali anak-anak dan bapanya plak bangun lambat...Kasi mendidih jer hati..Dah la semangat nak bersenam sekali diorang plak sedap buat taik mata...


Tup Tap Tup Tap..kul 9 lebih baru sampai kat situ...gggrrrrrrrrrrrrr


 Hampir semua alat senam kat situ dia nak cuba


 Over tau..dia duduk, mama plak nak kena tarik


 Buai laju-laju..smapai pokok sena..apa dalam baju...sekuntum bunga cina...

Suka betul Hadif naik buaian nie..First time merasa naik buai...Pandai plak tue tolakkan kaki nak kasi buai tue bergerak


 Cepat laju lagi..laju lagi


Seronok betul la diorang hari tue...cuba tengok kat belakang tue kosong jer


Masa tue dah pukul 10 lebih..Dah start panas terik, bebudak nie rilek jer main pepanas tue..


Masing-masing lepas gian coz lama sangat mak pak tak bawa datang cni..

3 comments:

  1. kalau falsya pun dh selamat dh kongker satu buaian..hehe..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...