Thursday, June 14, 2012

DAH BERJANGKIT PLAK PENYAKIT KAT ADIK



Selamat petang


Dulu abang jer dapat penyakit nie sekarang dah berjangkit kat adik...


Umur baru 6 bulan tapi cita-cita besar menggunung...


Sedar diri la sikit Adik...


PSP vs PVP


Abang dah advance, sekarang main PSP..dah tak layan dia punya PVP tue..so sekarang adik plak ambik alih...eksyen je lebih adik tue, padahal bukan reti menekan pun lagi...hahhaha

10 comments:

  1. budak skrg kan..mmg advance arr. kalau dulu time zie kecik. mana reti main tu suma kan...hehehe

    ReplyDelete
  2. amboii budak2 zaman skrg...haha

    ReplyDelete
  3. wahhh si adik pun join skaki :D comel!


    p/s: sis... kalau nak kirim kajal eyeliner tu dengan dni pun boleh... rm10 exclude postage cost... brand miss rose ^__^

    ReplyDelete
  4. Like abang like adik la kan hihi

    ReplyDelete
  5. @Zie Madini

    bukan jer tak reti main..maybe masa zaman kita dulu benda alah nie tersangat la mahalkan..

    ReplyDelete
  6. @Ardini Humaira

    adik nie pantang apa abang main mesti dia nak join sekaki

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...