Tuesday, June 26, 2012

Lagi Lagi Durian



Selamat petang


Dah seminggu durian nie abis, baru aku nak story kat sini..Sana sini jual durian sekarang nie..musim agaknya...


Kalau la ada dusun durian sendiri alangkah nikmatnya..tak perlu la keluarkan duit yang banyak untuk beli durian yang kekadang elok kekadang ntah apa2 la...


 Memang terbaik la walaupun bukan musang king atau durian kunyit


 Longgok bebanyak kemudian makan kasi abis....hahahha


 papa dan mama yang makan durian, dia plak berpeluh lebih..


Stok untuk 2 3 hari....


Selalu kalau durian yang tak abis makan, aku letak dalam tupperwear atau apa2 bekas la..pastu simpan kat peti ais bahagian beku....memang layan jer makan...sejuk anak tekak nie


Peti sejuk pun tak berbau durian kalau letak kat bahagian beku nie...


Tiap2 hari balik keja mesti aku bedal makan durian...nikmat siot...tunggu gaji baru buat stok baru...hehheehe

12 comments:

  1. nyum3... :) durian mmg sedapp

    ReplyDelete
  2. dasat..siap nak buat stok tuh..hehehe

    selamat berstok durian ye!1

    ReplyDelete
  3. uwaaa nak duyan gak.. lama dah tak makan :'(

    ReplyDelete
  4. Adik mkn doyan gak ke? bukan main berpeluh lagik. hahaha.. tp memng, boh dlm freezer memang best. Bila guna balik, ok je kan.

    ReplyDelete
  5. @Falsya

    sedap memang sedap tapi hwwwaaaa dah abis la..nak lagi

    ReplyDelete
  6. @cikpingu

    aduh rasa nak beli banyak2 jer...huhuhu

    ReplyDelete
  7. @Chekgu Azrine

    kalau dah hantu durian, sanggup la wat stok bebanyak..lapar jer durian sentiasa disisi...hehehe

    ReplyDelete
  8. @Ardini Humaira

    nie kena ajak hubby g beli doyan cepat nie..jgn makan banyak plak nanti sian baby kat dalam tue kepanasan

    ReplyDelete
  9. @LYAfrina

    memang tak tergambar la kesedapannya

    ReplyDelete
  10. @ijan

    adik tue over je tau..tak boleh mama dan papa nak nikmati durian tue dah buat peel..hehehe

    bila letak dalam freezer, nak makan rasa macam makan aiskrim sebab sejuk2 lagi....sedaaaappppp

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...