Tuesday, January 25, 2011

Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat



Sape yg tengah boring & takde idea ape la nak citer ari nie...korang blh la join segmen yg dibuat oleh JEJAKA TERHANGAT ...aku dah di tag oleh apezs shah...so aku pun gatai tangan nak tag org lain gak....segmen nie pun salah satu cara kita nak menambahkan kenalan....



 Ikut syarat2 yg JT bagi aku kena letak header berapi nie.....so....aku dah letak header tue...nie aku tengah rasa cam melecur jer badan kena bahang tangan berapi....hehehehe
  •  2 point yang special pasal blog aku :

Point pertama yg special kat blog aku nie - korang boleh dapat lepaskan tekanan bila baca blog aku....tak percaya klik jer blog aku...mesti nak klik lagi lain kali
Point kedua : ada photographer tegar... 
  • 2 point yang best pasal blog Jejaka Terhangat :

Ape yg best kat blog Jejaka Terhangat nie pada pemerhatian aku la...banyak bg info kat blogger2 baru nak naik tangga macam aku nie....
Point kedua : blog yang aku rasa simple dan penuh maklumat serta manfaat (ayat2 cikgu2 lagi)
  • Tag 2 orang bloggers yang berminat nak masuk bloglist Jejaka Terhangat
aku nak tag kat blogger2 sempoi nie...klu korang rajin g wat lawatan tapak kat sana...confirm korang nak g lagi lain kali:

uncle usop's son


cahaya hatiku

So...sape2 nak menghangatkan lagi dunia blogging korang...jom terjah sini

5 comments:

  1. salam

    bagus abg shah,. semoga berjaya..
    dah melecur ke? sila rendam dalam baldi.

    ReplyDelete
  2. thanks ye..sbrnye blog JT pon baru nak naik..tu yg ajak kawan2 sume naik same2..hehe..papepon JT dah letakkn blog ni kat bloglist hangat..n dah follow blog seindah salju ni skali..kip in tacing..=)

    ReplyDelete
  3. kompem lepas ni "LEBIH HANGAT DARIPADA BIASA"

    ReplyDelete
  4. apezs : nie tgh sejukkan tgn ice box...huhuhu

    JT : thanks...sudi2 nak terjah blog nie....

    nelly : jom join sekali segmen nie....


    E.d.Y : nie pun tgh pelan2 start enjin motor...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...