Wednesday, January 26, 2011

GEGAR BLOG : SOALAN 3



Ari nie tgk kat senarai JOM TERJAH BLOG kat sidebar aku...tgk en ben ada buat lagi segmen...segmen apa plak???
Kesinambungan Gegar Blog.....Soalan 1 dah settle...soalan 2????aku x masuk...ker aku yg tak perasan ada Soalan 2....aku try nasib kat Soalan 3 nie...
Bunyi cam menarik jer....penaja hadiah dari DR. MOHD HAFIZ OSMAN

So sekarang cabaran aku bermula....mula2 nak kena jawap 2 soalan berkaitan blog penaja dan 1 soalan lagi dari en. ben...

  • Soalan pertama: Di manakah tempat pertama kali blogger ini bekerja? 
Jawapan aku : Pegawai perubatan, Hospital Selayang


  • Soalan kedua: Senaraikan apakah nama 4 gambar yang anda lihat disebelah kiri paling atas blog blogger ini ? 

1. Penapis No. 1 Malayssia Bioa Aura

2. Premium Beautiful - Korset NO.1 Malaysia

3. SATU KEPERLUAN UNTUK KELUARGA : Biozone Food Purifier

4. BIOZONE CAR STERILIZER

 

  • Soalan ketiga : Dari EN BEN

Setelah aku study sikit blog en ben nie
Jawapan : No. 312 blog BLOG AZZEYATIN 

Entri Terkini : JOM GEGAR BLOG
 Hari : Rabu (19 Januari 2011)


 kredit kat tuan punya blog...


Syarat lain yg aku nak kena ikut gak :

  • Letak header En Ben (mcm biasa)


2 comments:

  1. thanks e.d.y.

    apekan daya takde rezeki...rezeki cik shida..lain kali blh cuba lg

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...