Monday, January 24, 2011

Pagi Malaysia



SELAMAT PAGI...ari nie bz skit kena settlekan specification untuk dokumen kontrak....tebal giler tue nak kena check blk....huhuhu...sempat ker nak abiskan semua nie?????? 

Semalam tak update blog coz seharian ajak Tuan Tanah g jenjalan melawat bakal hartanah shopping complex kami...hehehehe

Kluar pagi konon nak g tesco jer beli berus gigi si photographer tegar tue...tup2 melerat ambik ridsect, ubat gigi wat stok utk setahun lagi (beli ubat gigi coz nak dapat pinggan percuma...hehehe), sabun mandi, yakult yg wajib beli tiap kali dtg sini...ape lg erk yg aku rembat...lupa lak....

Pastu keluar tesco ckp kat tuan tanah nak g cari CD photoshop....kot2 la ada kat Mines...g la sana....usher punyer usher sampai ke sudah tak jumpa....semalam tak wak camera coz bateri dah kong, pastu tak sempat nak caj lagi...so takde la n3 bergambar....

Byk lepak kat floor bawah Mines coz anak aku sibuk la nak nengok ikan keli...memang byk giler...aku rase mcm nak ambik sekor jer wat barbeque keli...best gak nih....

Bila anak aku dah main giler dan tak terkawal lagi...ajak tuan tanah blah dari situ....sepanjang jalan nak ke carpark sempat la anak aku wat konsert linangan air mata...terasa famous amos kejap aku nie...semua org dok pandang...cam la x pernah tgk bdk nangis....huhuhuhu.....

Pengajaran yg aku dapat kat sini...jgn lepak lama2 kat shopping complex...blah sebelum anak wat konsert terbuka.....hehehehe

8 comments:

  1. salam

    syioook tu g shopping..
    naseb xde picture kalau xpenuh kat sini hehe..

    ReplyDelete
  2. haha..shopping sakan nampaknyaa

    ReplyDelete
  3. salam apezs

    perlu nampak....klu aku tangkap gambar, confirm la photographer tegar tue join same menggedik...

    ReplyDelete
  4. mane ade shooping sakan....balance duit belanja dapur ade lebih skit tue yg terbeli ntah apa2 lg...

    ReplyDelete
  5. salam

    morning.. n3 mana hehe..
    erk!?? Photografer TEGAR?? aiyoooo hehe...

    saya dtg nak kasi tahu. abg shah diTAG~

    ReplyDelete
  6. bestnyaaa tak pernah g mines... huhuu... biasalah org mmg mcm tu suka tgk2, pastu drama swasta sampai umah ke smp dlm kete je?

    ReplyDelete
  7. apezs : n3 lambat skit...otak tgh blurrr....saper yg tg abg shah tue....????

    ReplyDelete
  8. hanis : blk sini nanti blh la g...drama swasta sampai kat keta jer...mujur mamanyer pandai umpan dia....

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...