Monday, August 22, 2011

GA Contest - Kad Raya Dari Oversea..NAK GAK??? Jom Join



Hari nie dah belek-belek entri kat umah Cik Pija, ternampak la ada GA yang terbaik dari ladang New Zealand lagi...


Anjuran Dak Encem nie..hehehhe


klik banner untuk join sekaki


Best oooo..kalau dapat kad raya dari New Zealand nie, nak jejak kaki ke sana..mak aiii jauhnya...


Nak beli tiket flight pun tak mampu..dapat kad raya free nie kira macam dah sampai sana la ye..


Maunya kembang kuncup montot nie kalau dapat, maunya jugak angau berbulan-bulan..hehehhehe


Jom join reramai terjah dan join GA dak Addy Fitri Ahmad aka blog I'm Adriad and This is My Story.


Cepat jangan lambat-lambat...GA nie terbuka dari 20 - 25 Ogos 2011 je tau...


7 comments:

  1. dapat kad nanti, cerita la kat kami~

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Thanks sebab join...
    Good Luck!

    Selamat Hari Raya in advance..

    ReplyDelete
  3. haaa...kene terjah cepat cepat nieeee

    ReplyDelete
  4. @Addy

    thanks ye..jangan lupa pilih kita sebagai penerima kad raya ye...hehehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...