Thursday, August 25, 2011

Sesi Gantung Kad Raya



Tadi sibuk blogwalking rumah kengkawan, singgah kat Terengganu..blog Cahaya Hatiku.


Bestnya orang keja belah pantai timur dah start cuti esok, kita yang kerja belah barat nie kerja lagi..huhuhu


Terima kasih lya untuk kad raya yang cantik nie walaupun lya kata simple...dah bertahun tak dapat kad raya, last dapat 10 tahun lepas..huhuhu




Selamat hari raya gak khas untuk Lyafrina's family


8 comments:

  1. hehehhee.. tq kayrul....
    selamat hari raya gak.. ada satu lagi y baru..freshhh... blh la ambik jugak..hehhehee

    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  2. wah rumah baru...ekekeke selamat hari raya...

    ReplyDelete
  3. Raya nak dekat kad raya tak dapat satu pun tapi SMS raya banyak dahhh dah tak larat nak balas habis kreadit.... gantung kad raya kat blog ajerr


    Budak-budak main mercun,
    Jangan sampai terbakar tangan,
    Di Aidilfitri kita berhimpun,
    Hulurkan tangan meminta ampun.

    Sudah tiba Hari Raya,
    Setelah kita sebulan berpuasa,
    Hari Raya di sambut gembira,
    Jangan pula ada yang berduka
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    ----==--Salam Aidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    masalah ignition motorsikal tak hidup

    ReplyDelete
  4. @LYAfrina

    hehehe..bukan senang nak dapat raya free..

    ReplyDelete
  5. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    rumah lama lagi..just tukar header jer..hihihi

    ReplyDelete
  6. @Afzainizam

    awalnya dapat sms raya..kita tunggu malam raya nanti..kompem lagi banyak dapat..

    selamat hari raya gak ye dari kami sekeluarga

    ReplyDelete
  7. @Edy Zaidi

    selamat hari raya daripada kami keluarga kecik..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...