Friday, August 26, 2011

Sedapnya Melantak Kat Pizza Hut



Citer dah basi baru nak post..hehehehe


Makanan nie pun dah jadi baja pun...asyik la terlupa nak post entri nie....


Jom cuci mata dan usya menu berbuka puasa kitorang Sabtu (20/08/2011) lepas..


 Dah abis ganas la nie..


 Posing gedik sebelah budak tak posa












 Sabar menunggu waktu berbuka sambil contol macho


 Wajib telepon ibu dulu coz nak tanya dah azan ke belum..hehehhehe


Peveret my yayang...


Set yang kitorang order


Kecewa sikit la..kalau tengok kat atas tue, mak oii sosej bersepah..bila dapat, boleh kira berapa ketul je..memang hampeh...Memang hari melantak sedunia la..makan sampai tak larat nak bangun la...


Apa lagi..jom pizza...Alang-alang dah ujung2 puasa nie boleh la kalau nak ubah selera makan luar pula ye...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

10 comments:

  1. Selamat Hari Raya sis sekeluarga....moga happy yea tahun ni....hehe..makan puas2 kak sebelum berpantang tu..

    ReplyDelete
  2. lapaq piza aih.yummy btw
    selamat hari raya aidilfitri yer

    ReplyDelete
  3. bestnya makan ..
    selamat hari raya ..
    maaf kalau salah silap ye

    ReplyDelete
  4. amboi..mmg mengiurkan..hahaa

    ReplyDelete
  5. mak ai,, terliur. ari last puasa ni.

    salam lebaran ye~ampun maaf dipinta~

    ReplyDelete
  6. sskali makan pizza ni mmg sedap gakkk... tapi tempat aku tak ade pizza hut cuma ada damino ajerr

    eeemmm dalam iklan mmg keju dia punya lahhh banyak tapi rialitinya ciput ajerrr... biasalahhh tuuuu pizza hut nak kaya cepat

    ------Salam Aidilfitri-------
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    burasak vs lepat loi

    ReplyDelete
  7. Masak udang dan gulai ketam,
    Pembasuh mulut kuih keria,
    Berbunyi mercun berdetum detam,
    Riang gembira dihari raya.

    Adik tersayang segak bergaya,
    Mengait kuih di atas para,
    Suasana riang di hari raya,
    Bermaaf-maafan riang gembira.

    Buah pauh di tengah bendang,
    Jadi dagangan di tengah kota,
    Saudara jauh datang bertandang,
    Bermaaf-maafan sesama kita.

    Negara kita aman sentosa,
    Jangan dilupa orang terinyanya,
    Makan sudah baju bergaya,
    Orang fakir jangan dilupa.

    Anak zirafah dimakan buaya,
    Buaya Tain makan kelapa,
    Bila makan juadah raya,
    Yang miskin jangan dilupa.

    Pagi raya semua gembira,
    Berjalan bersama rakan dan taulan,
    Ketika enak menjamu selera,
    Orang yang tiada jangan dilupakan.
    ------Salam Aidilfitri-------
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    burasak vs lepat loi

    ReplyDelete
  8. lasadgna tu memang sedapppp sangattt!

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...