Monday, August 01, 2011

Dapat Sudah Hadiah GA



Akhirnya dapat gak la hadiah GA dari Contest Si Cilik Berbasikal. Bukannya first prize pun...hadiah saguhati jer...janji dapat gak la...hehehehehe


Aku ada citer pasal hadiah saguhati kat entri SINI. Tiga minggu lepas kot baru dapat hadiahnya...


Jom usha apa yang si Photographer Tegar dapat..


Terima kasih untuk hadiah yang cute nie


Bersemangat betul mewarna..Seksi mama tengok...


Dapat jer hadiah tue terus tak sabar nak tengok...Mewarna macam budak dah masuk tadika gayanya...


17 comments:

  1. peh,, seksi gile, tp comel lah, haha

    ReplyDelete
  2. wah.. best nye dapat hadiah... saya paling kuat pon dapat topup jerk :)

    congratulations k kak :)

    ReplyDelete
  3. hikhik cekci nya dia duk mewarna tu..

    ReplyDelete
  4. Comelnya dia. Anak-anak baya ni mmg suka mewarna. bagi je pensil warna abih semua di warnanya. Jgn sampai warna dinding rumah ye dik..

    ReplyDelete
  5. tahniah la.. apapun hadiah tp pemberian dr org tu sgt bermakna. tahap keterujaan dpt hadiah ni memang lain mcm rasanya, kan??

    ReplyDelete
  6. @YUL

    kecik2 seksi takpe..jangan besar2 seksi sudah

    ReplyDelete
  7. @anggunpesona

    budak2 memang la suka mewarna..harap jangan lepas nie dia warna dinding umah plak..hehehhe

    ReplyDelete
  8. @THE LEKAT LEKIT STORY

    betul tue...memang teruja sangat la..rasa macam baru menang duit sejuta plak..hehehhe

    ReplyDelete
  9. @Edy Zaidi

    opss...ooo ada yang tengok celah jari ye...

    ReplyDelete
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip periksa kerosakan san servis radiator

    Uihhhh tahniahh dapat pensil warna tuuuu... apo yang dia lukis tuuuu alahaiiiii

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...