Friday, March 30, 2012

Adik Terpaksa Rela Bila Abang Jadi Babysitter



Selamat petang


Muncul kembali dalam blog nie..kerja opis menimbun la sekarang nie..
Nie pun cepat-cepat update sebelum blog nie berhabuk...


Abang long memang abang yang "penyayang" dan boleh diharap bila disuruh jaga adik...


Boleh percaya ker????


Tengok nie BABYSITTER zaman IT nie..


 Adik terpaksa pasrah dalam TAK RELA bila babysitter begitu tekun dengan teknologi IT terkini


Memang boleh "diharap"...Sabar je la adik ngan kerenah Abang long


Tunggu adik besar sikit, baru turn adik plak main game ye...
Adik nie memang sayang sangat kat Abang long dia..


Abang buat apa pun adik still diam jer....
Letak lama-lama kat riba abang pun diam gak
Kekadang Adik yang over bercakap sampai menjerit-jerit tapi abang long nie bila dah ngadap game, adik menjerit pun buat tak dengar jer...hehehe

6 comments:

  1. pjg nye rambut abg long.. hehe

    ReplyDelete
  2. comeynye abg long ye???hihihi..cute sgt la..

    ReplyDelete
  3. hahaha kiutnyeee!!dpt bygkn cmne adik tu menjerit2 kt abg long die tp xdilayan.huhu

    ReplyDelete
  4. hihiii..sabar ye adik.adik muka pasrah je

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...