Friday, March 02, 2012

Mencekik Darah Betul



Selamat pagi

Siapa yang pernah minum air kat Each A Cup???..Sila angkat kaki....Opsssstt..dah turunkan balik kaki tue

Tesco Kajang nie dah macam rumah kedua aku. Memanjang la Abang long tue nak g Tesco. Pantang lalu jer..Nak g Tesco..Demam pun nak Tesco gak..Aduh la anak...

Kekadang terpaksa tipu cakap Tesco tutup..Pastu mesti dia akan ulang cakap dengan gaya yang cute sangat

"Tesco tutup ye pa..Tutup la plak"

Kalau korang orang Kajang mesti tau lokasi kedai Each A Cup nie. Betul-betul sebelah escalator. Dah tiap-tiap kali beli barang lalu situ..Iman pun tergugat la nak try gak..


 Ais Blended Oreo : RM 4.50..Memang betul-betul mencekik darah la..Baik aku beli oreo, buat sendiri kat rumah lagi jimat...

Beli Cool Blog lagi murah..Korang boleh tengok kat SINI ye

Cukup la sekali aku terjah ini kedai..huhuhu

6 comments:

  1. kakNo xpernah rasa ni..tp ais blended oreo mmg penah..sedaaaaaap hihi

    ReplyDelete
  2. erm..biasa la kak...bnda2 gini mmg standard tu la harganya...tp nmpk sdp la...sedap tak tu? =)

    ReplyDelete
  3. @No Lan

    kak no, sama je ngan ais blended oreo..memang sedap tapi tue la..mahal sangat

    ReplyDelete
  4. @Munnafendy

    memang sedap dan terbaik tapi mahal sangat la plak

    ReplyDelete
  5. @Tina Othman

    Tina, kalau dah pernah g tesco kajang..mesti la pernah tengok..hehehhe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...