Tuesday, March 20, 2012

DEMAM...DEMAM DAN DEMAM LAGI



Selamat tengahari

Dah beberapa hari tak update blog..keja opis menimbun-nimbun, makanya berhabuk la blog nie..

kredit to mr google


Pelik bin ajaib betul la..dah hampir aku demam, selsema dan batuk tapi still tak elok2 jugak...Antibiotik yang doktor kasi hari tue pun dah abis..ubat demam, batuk dan selsema pun aku dah abiskan tapi tak elok2 jugak....ubat memang aku makan ikut waktu...tak pernah tinggal la

Bila malam jer..mula la penyakit demam datang...seram sejuk badan nie..siap bersweater dan berselimut pun still rasa seram sejuk badan nie...Lepas makan ubat elok sikit..esoknya sambung balik demam..aduhhh la...

Nak jumpa doktor yang selalu aku jumpa tue, dia plak cuti..terpaksa la aku bertahan sehingga esok...Jangan penyakit nie berjangkit kat anak-anak aku sudah la....

5 comments:

  1. semoga cepat² sembuh ok...

    ReplyDelete
  2. sama la kite..kalau demam sgt jgn biar lama2 tau..skang nie bahaya..

    get well soon kayh..;)

    ReplyDelete
  3. gunakan bantal sejuk untuk redakan demam, boleh dapat kat sini - sihatselalu.biz/bantal-sejuk

    ReplyDelete
  4. gunakan bantal sejuk untuk redakan demam, boleh dapat kat sini - sihatselalu.biz/bantal-sejuk

    ReplyDelete
  5. cuba pakai bantal sejuk untuk redakan demam, boleh dapat kat sini - sihatselalu.biz/bantal-sejuk

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...