Wednesday, March 21, 2012

Comel Jer Bila Baby Tidur



Selamat pagi

Nak kongsi aksi comel sesangat aku rasa bila tengok Adik a.k.a Hadif Iskandar tidur...

Bila tengok gambar nie rasa macam nak join sekaki jer tidur...BOLEHHH???


Lentok betul la atas bahu papa ye

Zoom kasi lebih jelas sikit

Ubah kedudukan tidurnya pun tak sedar-sedar gak...memang ngantok betul nie


Sekarang kalau g jenjalan, papanya la yang dukung, tak kuasa la aku nak dukung, dah makin berat dah si budak debab nie...ku semangat badannya....

7 comments:

  1. nyenyak nyer tidor....

    :) comel

    ReplyDelete
  2. Alalalalala so cute tau.......lema jerk.....

    Dear, jom join kalau tak keberatan..My 1st GA :)

    http://mymommashop.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html#comment-form

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...