Tuesday, March 22, 2011

3rd Putrajaya International Hot Air Ballon



Citer dah basi 3 hari...baru hari nie nak post citer...hahhahhaa

Korang dah layan citer diorg, meh layan citer aku pulak...


kredit to mr. google

 Kali nie sesi memecah lemak di waktu malam untuk menyaksikan Hot Air Ballon kat Putrajaya...


Tali barut comey dah ajak aku dari petang Sabtu lagi nak g sana...sebab ingatkan Sabtu tue last day hot air ballon tue.....apakan daya sehari suntuk hujan...takde makne la aku nak mencemar duli main hujan kat sana...hahahahaha.....kejam betul
Untung kitorang g sana waktu malam...memang berbaloi-baloi la



Sampai-sampai jer ada bunga api...ngam-ngam kitorang sampai...ada bunga api nie...untung betul la....macam nak menyambut tetamu kehormat la pulak...hahahahha




Teruja muka photographer tegar nie...kena paksa bangun tido...sian budak

Paling banyak dijual


Lautan manusia.....padat giler
See...kata photographer tegar...camera sentiasa di sisi...
Dah jom balik....kalau ada lagi...kita g siang hari pulak...


Perahan Otak : Tuan Tanah

28 comments:

  1. giant ball x rembat ka...ahakz!...bunga api tgk dari balkoni umah jaa...thn nie meriah sket dari last year...dan the most important is, doraemon!..hahaha...last year xdak tau...hanya darth vader ja...

    ReplyDelete
  2. aku dtg ahad pagi....belon tu ada satu jek...yg lain ntah terbang pegi mana ntah...cis btol...haha

    ReplyDelete
  3. wah..
    bestnye..
    npe xajak scc skali ^^
    hohoho

    ReplyDelete
  4. bestla dapat tengok bunga api..tapi..mmg hujan je kan.. becak.

    ReplyDelete
  5. beshhhh tuuu...nak balloon Dora satu!

    ReplyDelete
  6. wah..bestnya..plg suka bunga apilah..teringat zaman muhda muhdi tgk bunga api ms merdeka kat kl

    ReplyDelete
  7. wah kita pergi gak yelah kat umah....tapi bunga api tengok dari rumah je....

    ReplyDelete
  8. zana tgk bunga api dari rumah jer.. sebab petang tu dah gie sana, so malam malas nak keluar lagi..

    ReplyDelete
  9. huyoo! hot air ballon...hehe..sian la budak comel itu.;p

    ReplyDelete
  10. wahhhh kedah xde ke air balloon tue...huhuhu

    ReplyDelete
  11. tahun lepas rasanya ada kan tp belum pernah lg pergi.. mcm best jer. boleh ke naik belon tu??

    BE BARU BUKTI HEARTBEAT BUKAN SAINGAN NUFFNANG

    ReplyDelete
  12. mak aih,mesti seronok gile kan, ramai gile tu manusia kat situ

    ReplyDelete
  13. Eza Ridzwan : tak rembat pun....malas nak membeli belah

    ReplyDelete
  14. man yusoef : belon tue semua dah balik umah la...lambat sgt ko dtg....

    ReplyDelete
  15. sicomot-comel : ala tercicir plak cik SCC nie...hehehhehe

    ReplyDelete
  16. Ina : betul tue...mujur g malam...hujan dah berhenti tapi still becak

    ReplyDelete
  17. Fitri Senin : tak...tgk org naik jer...hehhehehe

    ReplyDelete
  18. Rina AVAIL aka cik betty : sama la..masa zaman muda mudi jer rajin meronggeng tgk bunga api

    ReplyDelete
  19. Cik Jue aka ibu FarisYAH : bestnyer bila umah dekat putrajaya jer

    ReplyDelete
  20. Adieyza : jealous ngan korang yg dok putrajaya nie

    ReplyDelete
  21. Adlan : tue la dak kecik selalu jadi mangsa...hehehhehe

    ReplyDelete
  22. ardinihumaira : best la...tapi al-maklum la takde DSLR...nak catch up gambar pun macam tak menarik jer...

    ReplyDelete
  23. kiera'sakura : siannyer...meh datang sini taun depan....blh tgk...

    ReplyDelete
  24. The Lekat Lekit Story : boleh jer naik belon tue...tapi malas nak naik...hhehehehe...jimat duit

    ReplyDelete
  25. YUL : betul tue..memang ramai la sesangat...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...