Monday, March 14, 2011

CONTEST GAYA MANJA SI ANAK



 Adeeehhh....kena TAG...gambar gajah pulak tue..susah nak tanggal...hihihi...jangan marah ye Cik Betty.





 Dengan ini aku mempertaruhkan gambar paling comel abad ini...



Musyhkil jap...mama yang manja ke anak yang manja????....hahahahaha


syarat-syarat utk join:

    >> penyertaan utk anak berumur 1-5 thn, xkiralah laki ke pompuan...sume blh join..sekiranya blum kawen or anak xde spt umur yg dikehendaki blhlah amik pic anak sdara, adik or sepupu sepapat korang =D

>> Terbuka kepada semua blogger (ada blog), blogger Malaysia sahaja ye,tp kalo duk luar negara blh jgk, tp kena ada alamat mesia....(untuk penghantaran hadiah)

>>  Mesti kena jd follower belog ini

>>   Korang kena buat 1 entry dan masukkan banner dan link kan ke  entry ini..

>>   Letak banner kat side bar dan link kan ke entry nie

>>   Tag sekurang-kurangnya 3 orang

>>   Bila dh siap, korang tinggalkan link dan komen di bahagian komen entry nie...nanti senang saya nak terjah


Aku nak TAG??????..jap..jap nak cari dulu siapa la aku nak TAG nie...


5 minit dah berlalu......


 







30 minit kemudian.......



Haaaa....aku TAG

 



Jom sama-sama meriahkan contest nie...KLIK SINI ye


Perahan Otak : Tali Barut Comey


16 comments:

  1. sye xleh join... xde anak sendirik,,, pinjam ank org blh x? hehehe

    ReplyDelete
  2. aik mama qis di tag..thanks ya...jap nak godek2 pix manje jap eh

    ReplyDelete
  3. kiera'sakura : takde anak takpe..pinjam je anak sedar jap...hahahha

    ReplyDelete
  4. Rina AVAIL a.k.a cik betty : hhehehehehe...sesi gedik2 anak beranak macam tu la...

    ReplyDelete
  5. Tak ada anaklah pulak ..hehehe

    ReplyDelete
  6. nelly : g pinjam anak sedara jap..hehhehehe

    ReplyDelete
  7. auwaaaaaaaaaaaaa...ade citer sedih ni..kyra tak leh nak buka belog tuan tanah la..tak dapat joint contest ni..pix already dah ada..tpi kena follow tuan tanah dulu..tpi belog tuan tanah tak le buka..uuuuuwwwwaaaaaaaaaaaa
    frustnyerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Kyra : pelik...macam plak tak boleh bukak...pagi tadi kayrul try pun tak boleh bukak...sekarang dah boleh bukak...

    ReplyDelete
  9. Ummi nia : sama-sama....seronok join contest macam nie

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...