Saturday, March 19, 2011

Bowling @ South City Plaza, Seri Kembangan



Entri yang dah tertunda begitu la lama....baru hari nie aku nak upload...dah abis basi la citer nie...Aku pernah citer cikit intro pasal nie kat SINI...dah g check dlu...pastu sambung baca


Dah abis baca entri tue...ok jom sambung lagi...Citer sensasi dan ala hantu kak limah di South City Plaza.


Main kat situ pun murah berbanding main kat Midvalley...disebabkan entri nie dah basi, aku pun dah lupa kena berapa hinggit..


Jom layan gambar la...malas aku nak membebel banyak-banyak



 Cantik tersusun....tunggu jap g nak kena hempas...hahahhaha.


Sunyi sepi jer...tempat antu2 dok main bowling kot...????


 Anak saper la pulak tersesat kat sini nie....????


Ada gaya photographer tak?????


Ok....saper nak mula dulu nie...pendebatan hebat antara geng bas sekolah dan geng lori trelar...hahhahaha


 "Mana pulak bola nie..dah 5 jam tunggu tak keluar2 nie...huhhhh”


 Buat pose paling macho dlu sebelum lontar


“Damia, tungguuuuuu...sekarang turn haikal laaaaa”


“Agak-agak tadi berapa erk skor kita ye”


 Korang main, aku yang penat lebih...kita minum dulu....”


Tempat nie memang la sangat sesuai buat pemain amatur macam aku nie...Takde la orang nak gelakkan kalau masuk longkang pun....Lengang jer..Macam tempat resident evil bertandang pun ada gak....Aku rasa kalau panggil si Uncle Seeker dtg sini mesti dia dapat shoot macam2 ruper jembalang kat sini....Ye la balik main dari tempat nie terus photographer tegar kena demam panas...Kan tue tandanya ada jembalang.....hahahahhaha


Jom berlatih bowling kat sini reramai...ada bran meh la sini...


Nota tepi perigi : kalau korang nak terjah sini, pastikan korang hafal tempat parking, kalau tak mau nyer sesat nak cari kereta......


Perahan Otak : Tali Barut Comey

20 comments:

  1. besar juga tempatnya.. pernah pergi mines je.

    ReplyDelete
  2. peh, lengang gile erk, haha, kiut la tengok gelagat budak kecik tu, mmg comel!

    ReplyDelete
  3. Adzriel AB : nampak besar sebab takde orang....hahahahaha

    ReplyDelete
  4. YUL : betul tue..memang lengang jer...macam tue la gelagat bebudak

    ReplyDelete
  5. sy x penah main boling sbb segan..salu tpt boling penuh org..kalau lengang mcm ni mmg sesuweii la utk sy..hehe

    ReplyDelete
  6. lame dah x men bowling.. ok bro, bile2 kte tournament.. ahakz

    ReplyDelete
  7. lengang betul kan.. spa kat situ pun dah pindah ke tempat lain, maybe sebab orang dh kurang shopping kat situ kan..

    ReplyDelete
  8. aku sgttt lah tak reti nk main bowling taw. asyik ke longkangggg je bila aku baling. nyampah...haha

    ReplyDelete
  9. lya dh lama x main bowling ni.. masa time study dulu slalu main

    ReplyDelete
  10. Adzriel AB : nampak besar sebab kosong sangat...hahahaha

    ReplyDelete
  11. YUL : memang lengang...cam tue la kalau budak tecik nak main bowling gak..hahahhaha

    ReplyDelete
  12. srikandi cinta : tokoh bapa mithali tahun nie....hehhehehe

    ReplyDelete
  13. azi nur : agak2 dah makan berapa taun tue.....laama sangat tue....

    ReplyDelete
  14. Rina AVAIL aka cik betty : sama la kita...kalau ramai org segan la nak main....kang masuk longkang abis digelakkan orang jer

    ReplyDelete
  15. aDieyza : ntah la...tuan tanah dulu pernah la ke situ..kayrul baru first time kat situ...tak tau sangat la

    ReplyDelete
  16. Redbloodsnow : boleh geng kita nie...geng longkang...hahahahhaha

    ReplyDelete
  17. LYAfrina : rajin gak la dulu main...kayrul memang hampeh la bab bowling nie

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...