Thursday, March 10, 2011

Tak Ku Sangka



Hasil usaha gigih aku berblogwalking semalam....memang berbaloi-baloi..


Dapat kenal lebih ramai blogger ibu-ibu kat alam maya nie sambil baca entri dan kisah menarik tentang anak-anak..memang tak jemu kalau baca kisah keletah anak-anak nie...


Terima kasih buat semua yang sudi singgah ke sini dan tinggalkan jejak anda. Sekarang aku tengah gigih membalas kunjungan kalian semua.




Dalam sejarah betul 2 hari nie....aku punyer komen banyak giler...Kira banyak la tue bagi aku yang baru 3 bulan dalam dunia blog nie. Jangan la nak dibandingkan aku ngan blogger otai yang lain. Aku pun baru nak mendaki tangga untuk memantapkan lagi dunia blog nie...


Jom terjah segmen "Jelajah Blog Luar Negara 2011" oleh en ben...pagi tadi aku dah terjah...malam kang la aku terjah pulak mana yang belum sempat terjah lagi...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

45 comments:

  1. salam

    haha ini bukan tuan tanah tapi tali barut.. pasni bila la pulak photografer tegar nak update entry yea hehe.. perghh ramainya komen yg ditinggalkan tu haha...:) good luck..

    ReplyDelete
  2. btul ckp ben ashaari kan...kalo kita tak promote camane org nak tau blog kita kan...tenkiu selalu jenguk belog aleesya

    ReplyDelete
  3. mesti mama qis pon ada gak dalam 55 comments tu kn
    ekekekeke
    prasaan

    ReplyDelete
  4. inilah hasilnya kalau rajin BW & komen kat N3 :)

    salam kenal dari MDT

    ReplyDelete
  5. wah!!! tahniah!! zanna pun x pernah dpt byk mcm tu..hik2 ^_^

    klik 1 hb juga :)

    Terkini : Blog ni dah tak suci

    ReplyDelete
  6. best ble ade si kecik kt umah... even ira just menumpang ank kakak ira pown rase sronok sgt....

    ReplyDelete
  7. wow! memang hebat! itu termasuk komen dari akak ke??? bagus kalau rajin macam ni. berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
  8. tahniah.. thanks sudi dtg blog smlm ye..

    ReplyDelete
  9. wallaweii banyak tu comment? saye ponn tak pnah banyak gitu..hihih

    meh ke rumah..
    ~kekasih hati chinta jiwa~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  10. Assalam & salam kenal... dtg buat kunjgan balas.. smlm x sempat coz sibuk dgn konvo adik.. tima kasih sudi sggh RKTS..:)

    ReplyDelete
  11. sama la. join segmen boleh ramaikan follower, banyakkan komen. tapi kena bw. nnt orang kata kita sombong. hehehe...

    ReplyDelete
  12. ayin paling banyak pun 10 komen..hehehe

    ReplyDelete
  13. pencapaian yang bagus tu.. apapun teruskan usaha. kita sokong menyokong yer..

    NAK TAU MACAM MANA NAK DAPAT VISITOR YANG BANYAK KE BLOG?

    ReplyDelete
  14. hu.hu..rajinnya bw..mesti folower dah bertambah ... saya agak kurang bw skrang ni..bz....

    ReplyDelete
  15. huhu...mkin kencang la follower...

    ReplyDelete
  16. bila ada segmen ben buat tu, br kenal pemilik blog ni hehe.. hepy blogging yer ;)

    ReplyDelete
  17. JOM JOIN CONTEST...KAMOO TELAH DITAG
    HEHEHEHE

    ReplyDelete
  18. da kahwin kew kau bro? ahaha

    ReplyDelete
  19. 3 bulan yer tahniah krn masih bersemangat heee

    ReplyDelete
  20. Dda Ly : hari tue jer banyak...ehehehee

    ReplyDelete
  21. Ct Norarizah Aris : sama-sama...thanks sudi singgah sini

    ReplyDelete
  22. misza : betul tue...lepas nie ada segmen jelajah blog lelaki plak...jom serbu

    ReplyDelete
  23. cik ayin : bukan selalu dapat banyak tue...hehehehe

    janji ada gak yg sudi singgah

    ReplyDelete
  24. The lekat lekit girl : betul...kena teruskan semangat untuk terus berblogging...hehehehhe

    ReplyDelete
  25. Ina : tak tentu gak...kalau rajin jer bw...kalu tak takde nyer

    ReplyDelete
  26. man yusoef : kencang pun tak leh lawan blog ko....huhuhu

    ReplyDelete
  27. @lyci@ : betul tue...dengan segmen ben tue la dapat kenal ramai lagi kawan dunia blog

    ReplyDelete
  28. Kyra : insya-allah akan cuba nanti...terima kasih TAG

    ReplyDelete
  29. Khai : nie mesti tak tengok side bar la tue...punyer la cun bini aku di tambah pakej anak yang handsome pun tak perasan ker...hehehehehe

    mesti lah dah kahwin...

    ReplyDelete
  30. bee : kena teruskan berjuang lagi untuk mantapkan blog nie..hehehehe

    ReplyDelete
  31. apezs shah : nie kena tunggu photographer tegar pandai menaip dlu la...skrg baru pandai on off laptop jer...hehehehhe

    ReplyDelete
  32. Mamaleesya : sama...kena selalu amalkan BW untuk terus promote blog kita..tak gi tue...

    ReplyDelete
  33. Kyra : mesti la ada....jgn malu-malu singgah sini lagi ye

    ReplyDelete
  34. makdara terdiva : salam kenal...betul tue ckp mak dara

    ReplyDelete
  35. Zanna : sama la...memang susah nak dapat mcm tue...kena rajin BW la

    ReplyDelete
  36. kiera'sakura : memang betul tue..kekadang angin jugak dengan budak tecik sorang tue

    ReplyDelete
  37. Warna warni kehidupan : akan terjah blog awak juga nanti..sabar ye

    ReplyDelete
  38. Adzriel AB : thanks ye akak sudi komen kat situ..semua pengomen kat sini semuanya hebat

    ReplyDelete
  39. finieViolet : sama-sama .... saling ziarah menziarahi kengkawan

    ReplyDelete
  40. Kyra : kayrul dah join...thanks ye tag

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...