Wednesday, March 23, 2011

Bahagianyer bila diri disayangi



Akhirnya keja opis aku yg menimbun nie pun dah siap...bos aku pun dah selamat g meeting...


Perut plak minta diisi...padahal pagi tadi dah bedal nasi lemak lauk daging...tengahari nie lapar lagi...


Perut belon betul la...sajer jer nak kasi lemak aku nie bertambah-tambah...


Bila dah lapar menguasai diri...aku bermanja-manja la call Tuan Tanah cakap nak makan bubur Mc'D...al-maklum la badan rasa tak sihat jer.....


Tuan Tanah boleh plak cakap, balik keja la baru boleh g cari...keciwa siot....nak tunggu petang, confirm la mogok lapar la cacing kat dalam perut aku nie....huhuhuhu


Bila bos takde boleh la aku meronggeng-ronggeng g terjah blog korang...tup-tup sedang berpoya-poya kat rumah korang...Tuan Tanah dtg antar Bubur McD kat opis aku...


Berbunga-bunga hati aku nie...rasa diri ini lebih disayangi...huhuhuhuhu....


Nanti aku tayang gambar bubur McD aku erk...bagi korang rasa lebih lapar....hahahhahaha...


kat opis nie, HP aku takleh plak connect kat PC..so entri tak bergambar la....


Ok la...aku nak sambung abiskan bubur kasih sayang nie...chaow dulu...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

42 comments:

  1. awwwhhhh.... loving nyer tuan tanah.. bubur pun bubur lah...

    ReplyDelete
  2. comelll
    nama baru ek bubur kasih sayang

    ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

    ReplyDelete
  3. enjoy ur bubur mekdi..hehe~ =)

    ReplyDelete
  4. eii..sweet..tuan tanah romantik jugak eh..

    ReplyDelete
  5. haha... bahagia.. lagi2 di suprise kan..

    ReplyDelete
  6. •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “tali timba ditarik perlahan
    terasa sejuk air perigi
    Ziarah blog tanda persahabatan
    insyaAllah hamba datang lagi”

    uihhhh bubur mac D lama betoi tak merasa bubur ni.....


    sesekali memanjakan diri dengan melayan tekak apa ajer nak ... kita nkmati...

    bukan apa time sihat ni ler nak merasa ... kalau dah sakit tak lehhh pasal dah tak teringin pun.... nikmat sebenar ialah nikmat makan

    ReplyDelete
  7. abang shah ek nama ? huhu. sempoi ah . suke entry nih :)

    ReplyDelete
  8. baru gak makan nasi lemak semalam..

    ReplyDelete
  9. so sweet!!! best kan bila kita sesuatu dr yg tersayang.. mesti senyum lebar sampai malam ni.. hihihi.. kena masak special la mlm ni sebagai balasan bubur mcd td.. hihihi

    ReplyDelete
  10. makan bubur mekdi pon sodap ptg2 neh

    ReplyDelete
  11. owh.. curi tulang.. report kat bro nye boss ahakz!

    ReplyDelete
  12. eh,tbe2 rasa nk g mnjamu slera ke Mc D la plak..aihhhh~

    ReplyDelete
  13. haha. nsib baik tak ada gmbr. kalau ada kompem terliur. hikhik

    ReplyDelete
  14. hu..hu..romantiknya tuan tanah...dasyatttt..he.he..mesti happy giler nih..sakit pun boleh jadik baik sat lagi.

    ReplyDelete
  15. memang indah bila diri disayangi.. dan bertambah indah lagik bila dpt bubur kasih sayang tuuu.. jadinya tentu cacing2 turut beronggeng kekenyangan hik hik hik..

    ReplyDelete
  16. sayang menyayang..saling percaya..perasaan menjadi rindu..haha..

    ReplyDelete
  17. sedapnya bubur mcd..nak2 dibawakan oleh org tersayang, lagi sedap..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  18. Armie : betul tue...susah nak dpat mcm nie...hahahhaha

    ReplyDelete
  19. nora : baru bersemangat nak makan.....

    ReplyDelete
  20. YanaMIB : memang trlebih enjoy...hahahhaha

    ReplyDelete
  21. Rina AVAIL aka cik betty : bukan selalu pun romantik macam nie....

    ReplyDelete
  22. saya YANA : memang la teramat bahagia bila surprise mcm tue....

    ReplyDelete
  23. Afzainizam : memang betul tue...nikmat makan time sihat memang superb

    ReplyDelete
  24. srikandi cinta : abg shah tue tuan tanah ye.....

    ReplyDelete
  25. bunga : musykil jap...nie bubur mcd ke nasi lemak?????

    ReplyDelete
  26. Ct Arina : memang bahagia selalu

    ReplyDelete
  27. Adieyza : betul tue...kena ikut mood juga kalau nak masak special nie....hehehehhe

    ReplyDelete
  28. bunga : nasi lemak memang terbaik la

    ReplyDelete
  29. Mamaleesya : jom pekena McD petang2 nie

    ReplyDelete
  30. kay-are : sesekali curi tulang tape jangan curi hati...hahahahhaha

    ReplyDelete
  31. ~kuyam~ : entri panas kasi semua terliur...hahahhaha

    ReplyDelete
  32. YUL : ko tunggu kan gambar nya nanti...hahahhahaha

    ReplyDelete
  33. Ina : lepas makan terus sihat la....hehehehehe

    ReplyDelete
  34. Nina Juliana : cacing tue dah tido kekenyangan la...

    ReplyDelete
  35. bunga : mcm ku kenal saja sama itu lirik...ahaks

    ReplyDelete
  36. cikpuanhady : org tersayang bawa memang berselera betul makan...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...