Monday, March 14, 2011

Ct Arina 1st GiveAway



 
Pagi nie sibuk membuat kunjungan balas tapi masih sempat lagi la nak join GA nie.. 


Ct Arina nie adalah commentator tegar kat blog Ardini...Nak tau baca kat sini. Nie merupakan 1st Giveway Arina. Dah tajuk pun 1st takkan 2nd pulak kan....hehehe


Dah-dah jangan melalot banyak plak, jom usha syarat-syarat kat bawah nie...

 
syarat2 penyertaan yg simple + mudah :

♥ wajib mempunyai blog
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? heh =D
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. hahah =D

pemenang akan dpilih secara random.org.
adil bukan? ahaks =D
tarikh tutup takde. bile sampai mase tutup, maka akan dtutup! ~_^


Disebabkan dia tak wajibkan untuk TAG sesiapa pun...Maka aku TAG untuk 
 
 
semua pengunjung kat sini


Giler kuasa betul la aku hari nie....hahahahhaha
 
 
Jom reramai meriahkan blog ct arina dengan join 1st giveway tue...KLIK SINI


Perahan Otak : Tali Barut Comey

8 comments:

  1. jom tengah cr giveaway gak nih nak hupdate blog contest haaa

    ReplyDelete
  2. hi shah^^ tq join GA rina. gudluck ye^^

    ReplyDelete
  3. puanbee : dah jumpa nie..harus gigih mengupdate ye...

    ReplyDelete
  4. Ct Arina : thanks ye arina...sudi terjah semula...

    ReplyDelete
  5. Redbloodsnow : thanks sekali lagi gak...hahahhaha

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...