Wednesday, March 02, 2011

AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??





Last hari tue join segmen nak jadi pelakon...hehehehe

Usha entri en ben ari nie...ada segmen baru la....dengan pantas dan tangkas aku terus taip....dah macam keretapi lajunyer....


  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
    Siap...nampak tak???


  2. Tajuk : AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ?? dan linkkan ke entri ini ..
    Siap jugak... 


  3. Berikan satu cerita yang menginsafkan korang tentang kematian yang boleh dikongsikan bersama pembaca  blog korang dan juga pembaca baru ..
    Kematian yang betul2 menginsafkan aku adalah...bila bos aku meninggal 2 tahun lalu...Memang bos yang terbaik dunia akhirat la...Aku kahwin pun, dia siap nak tumbangkan lembu...tapi aku tak le kejam minta lembu....malu siot bila bos cakap macam tue. Aku beli keta pun dia tolong. Aku nak bersalin pun dia siap tanya duit ada tak???...kalau takde dia nak kasi...

    Memang susah nak dapat bos macam tue. Kalau budak2 opis aku kena stayback sampai lewat pagi kat opis, dia akan turun tgk staff2 dia...Bila abis keja, sesi makan free pulak. Aku buat Aqiqah untuk photographer tegar pun dia dtg...bangga aku walaupun ajak kengkawan opis tapi diorang tak datang, aku rasa cukup puas bila tengok dia dtg. Allah memang sayangkan dia. Dia sakit sebulan lebih jer...Lepas balik meeting dari KL dia sakit kat bahagian perut. Bila buat check-up lanjut, doktor sahkan dia kena Kanser..dah tahap kritikal...Memang terkejut dengar. 

    Dia tak nak staff dia terganggu buat kerja opis...dia memang tak kasi staff dtg melawat. Bila aku terima sms kata dia dah dijemput oleh Allah...Memang sebak dan menangis non stop la. Syukur Alhamdulillah aku berkesempatan menatap wajahnya buat kali terakhir dan mengiringi arwah hingga ke perkuburan..Tapi aku reda, yang hidup mesti kena teruskan...

    Al-Fatihah untuk arwah bos aku....







  4.  Tinggalkan link diruangan komen entri ini..
    Jap lagi aku tinggal kan lepas abis taip nie....shooooorttttt....mana pulak tisu nie....tisu tandas pun jadi la...dah nak banjir keyboard aku nie....huhuhuhu


    Nak join macam aku...KLIK SINI...rasa syahdu jer tiba-tiba....

12 comments:

  1. wah!!! masuk segman BA..gud luck!!!

    Thanx view from blog nelly n salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  2. untungnye dapat boss baik camtu....bukan senang nak jumpe bos yg perihatin camtu....huhu

    ReplyDelete
  3. "Aku nak bersalin pun dia siap tanya duit ada tak???"

    eh, bos sape sebenarnye? bos isteri ke bos tuan tanah? hehe..

    beruntungnye dpt bos macam tu. orang yang baik selalunye dijemput lebih awal... Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  4. semoga arwah di tempatkan dikalangan org2 yg beriman..sudah smpai masanya kan

    ReplyDelete
  5. sedih gile cite ni.. payah nak dapat bos yang baik macam ni.. memang bertuah.. moga roh nye di cucuri rahmat =)

    ReplyDelete
  6. jum ramai² gila traffic~ ^_^

    ReplyDelete
  7. man yusoef : betul tue..susah nak cari dalam 1000...

    ReplyDelete
  8. iManaZraf : bos isteri..kekadang isteri yang update entri kat sini...

    ReplyDelete
  9. kay-are : memang sedih bila mengenangkan arwah...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...