Thursday, March 17, 2011

Kurang Sihat...Tak Sempat Nak Berblog



Selamat petang semua kengkawan....terima kasih yang sudi singgah..


Semalam sehari suntuk tak update blog...


Jumpa doktor semalam...dia kasi MC satu hari...makanya perlu berehat dengan secukupnya...


Hari nie dah pulih sepenuhnya. Tali Barut Comey yang sakit Tuan Tanah pun ikut sibuk, al-maklumlah suami harapan bangsa....nak bawa Tali Barut Comey ke Kliniik lagi...Nak uruskan photographer tegar lagi dan lagi..



Tambah-tambah sekarang dah ada 2 anak angkat...bertambah la busy tuan tanah...dia pun tak sempat nak membuka blog gak...


Malam-malam sikit la buat kunjungan balas, si photographer tegar tengah menyibuk sebelah mamanya nie....


Nak tengok "Hantu kak limah balik rumah" jer....pantang celik mata, nengok citer tue je...
Lagu favourite terkini photographer tegar...jom nyanyi sama-sama...hehehhehe


ENJIT-ENJIT SEMUT......
SAPER SAKIT NAIK ATAS.....

ENJIT-ENJIT SEMUT......
SAPER SAKIT NAIK ATAS.....
 
ENJIT-ENJIT SEMUT......
SAPER SAKIT NAIK ATAS.....


Mujur dia tak pakej nari poco-poco.......


Ok la...chow dlu....


Perahan Otak : Tali Barut Comey








16 comments:

  1. ahahha.. photegrapher minat kak limah yer..
    ada 2 ank angkat??
    papepun.. moga cpt smebuh yer..^^,

    ReplyDelete
  2. ooo demam yer
    take ur rest hokey
    mnm la ayaq banyak2..
    sekarang ni kan musim tak menentu jap musin salji,jap musim luruh jap musim bunge
    eh
    eh
    eh
    slah ek
    hahahahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  3. hantu kak limah!hahaha
    ce cite ce cite ;D

    ReplyDelete
  4. fit pun suka tgk cite k.limah..dah lebih 10x kot rewind Cd..siap hafal dialog usop bekas penari kebudayaan..hahaha :)

    ReplyDelete
  5. oo..demam ye..saya pun cuti sekolah ni, satu hari tak update blog..he.he..bersantai dan berjalan je kerjanya.

    ReplyDelete
  6. CIK PULAU : bukan minat jer...fanatik giler dengan citer tue..siap hafal lagi lagu tue...hehehehe...

    pasal anak angkat tue....baca storynyer esok ye...

    ReplyDelete
  7. cik ayin : terima kasih ye...dah sembuh sekarang tue yang rancak berblog semula...hihihii

    ReplyDelete
  8. Kyra : mujur kat mesia nie tak salji, kalau tak confirm makin teruk....hahahahahha

    ReplyDelete
  9. ~kuyam~ : hahahahaha...memang best tahap bulu boleh gugur la....

    ReplyDelete
  10. Fitri Senin : dahsyat betul...sampai dah hafal skrip tue....ce citer sikit....

    ReplyDelete
  11. Ina : bila lagi nak bersantai...masa nie la boleh berjalan2 sakan...hehehhehe

    ReplyDelete
  12. tak berapa kenai lg watak2 yg disebutkan hee....

    ReplyDelete
  13. hope cepat sihat yer.. dah sihat nanti boleh sambung buat entry2 & blogwalking semula..

    ReplyDelete
  14. puanbee : nak kenal senang jer...tengok gambar kat sidebar tue..hehehehe

    ReplyDelete
  15. adieyza : thanks doakan kesihatan aku...dah pulih sepenuhnya...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...