Saturday, February 26, 2011

Blog I'm Following - Hilang



Ada tak sesiapa pernah mengalami masalah seperti ini....."Blog I'm Following" hilang la pulak





Masa mula2 aku terjebak dalam dunia blog...selalu gak terjadi gejala macam nie...menggagau la aku klik semua perkataan kat situ....kalau setakat follower 20 orang...boleh lah gagahkan diri klik kat butang follower tue cari sorang-sorang...klu yang follower ramai & pemes mestilah ada bloglist favourite. 


Tapi bukan semua follower korang tempek kat bloglist, just yang korang rasa pemes je korang letak...Macam mana nak cari follower yang lain pulak....



Tapi kalau blog korang banyak macam nie


Aku cilok kat blog Hanis Zalikha jap....ampun hanis...


Confirm la...dari pagi membawa ke malam membawa ke setahun pun tak abis lagi korang nak baca entri terkini kat blog yang korang follow...


Mau nyer tertonggeng-tonggeng la korang mencari....hahahahha


Sekarang korang tak perlu risau lagi kalau terjadi masalah begitu....






Korang just TEKAN BUTANG F5 kat keyboard korang tue....Bukan F6 tau...saper2 gatal tangan tekan butang F6, meh sini aku babab sikit tangan tue.....hehehehhe


Haaaaa....kan masalah dah selesai.....selamat mencuba erk




16 comments:

  1. F5???
    tak pernah tau pun.. kena try ni.. hehe..^^,

    ReplyDelete
  2. masalah internet je nie, refresh balik dah boleh kan? sblum nie aku pernah jugak terkena. hikhik

    ReplyDelete
  3. Klik butang F5 tu kira refresh balek lar...kan?? Kalu refresh dpt balek kew?

    ReplyDelete
  4. owh camtu ke care nak setel.. tekan f5 je.. baru tau... kadang2 jadi gak camtu.. thanx share!

    ReplyDelete
  5. Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
    http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

    ReplyDelete
  6. Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

    ReplyDelete
  7. hahaha..tuh la kan. klo punyai pengikut cam si hanis tuh...mahunya sampai ke tua tercari² kot...haha :D

    ReplyDelete
  8. Miezah Ghani : F5 nie kira refresh la...maka akan muncul la benda alah yang hilang tue...

    ReplyDelete
  9. Miezah Ghani : F5 nie kira refresh la...maka akan muncul la benda alah yang hilang tue...

    ReplyDelete
  10. Sora Rasyido : betul tue...yap akan dapat balik la...

    ReplyDelete
  11. kay-are : sama-sama...sharing is caring...hehehhee

    ReplyDelete
  12. Profesor Adab: salam perkenalan...

    ReplyDelete
  13. redbloodsnow : hahahha...confirm la memang berjinggut la....

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...