Monday, February 21, 2011

Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie. com



Dah petang nie..mata pun sayup2 jer...try nasib lagi kat blog elissmie.com sahaja.. 

Malas nak citer bayak korang layan jer la contest yang pasti menarik untuk ibu2 bapak2 semua...rasa anak korang paling bergaya...jom join...



Aku mempertaruhkan gambar nie


Tuliskan kategori : Kategori Lelaki
Nama anak : Haikal Danish
Umur anak : 2 Tahun 5 Bulan

 
Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie.com  ditaja oleh:

Diaper Cakes by ShilaShower






Hadiah-hadiah memang menarik dari penaja2 di atas yang baik hati...

Kategori Lelaki 

1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari  Diaper Cakes by ShilaShower
1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com
Voucher RM50 dari ButikMumdreams
Hadiah untuk ibu  dari Siti Sifir's Share-Out Space (akan diupdate kemudian yer)


Kategori Perempuan

1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari Diaper Cakes by ShilaShower
1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com
Voucher RM50 dari ButikMumdreams
 Hadiah untuk ibu  dari Siti Sifir's Share-Out Space (akan diupdate kemudian yer)
 
 
Cepat-cepat join contest nie..Tarikh Tutup 20/03/2011...nak tahu lebih lanjut dan berminat nak join sekaki KLIK SINI

8 comments:

  1. gud luck.. best ada baby. byk contest baby kat blog..

    ReplyDelete
  2. bardboo : thanks....harap2 berjaya la erk...

    ReplyDelete
  3. follower- ok
    bloglist- ok
    entry - ok
    email & id follower- ok

    terima kasih join :) good luck !

    ReplyDelete
  4. e.l.i.s.s.m.i.e : thanks kak sudi jengok sini

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...