Wednesday, February 09, 2011

Tukar Header Baru Yea...Yea...



Aku rasa nak tukar header baru...godek2 jadi la macam nie...korang tengok kat atas la erk...

Aku memang tak pandai bab-bab photoshop nie...benda alah tue pun aku takde..

Pening kepala aku baca kat google camner cara-cara edit header bagi canggih2 nie...

Last-last aku guna photoscape jer...itu pun masih terkial2 gak....aku klu boleh nak nampakkan kaki ngan motor aku jer...tapi al-maklumkan kepandaian terhad...tue je la jadi....kalau korang terror bab-bab nie..meh kongsi ilmu kat aku sikit...

Tak baik tau kedekut2 ilmu nie....

4 comments:

  1. hehehhe.. mmg suka mtr yer..

    kalo pandai blh gna photoshop.. ada gak y buat servis design header utk kita,..

    sama cam lya.. guna photoscape gak.

    ReplyDelete
  2. wahh cantiknyaaa header baru...

    ReplyDelete
  3. Lya : hehehe...akan berusaha belajar guna photoshop...

    ReplyDelete
  4. Hanis : terasa kembang montot nie jap...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...