Monday, February 21, 2011

CONTEST GAMBAR MUKA SEDIH PALING MENARIK



Tengahari nie nak masuk contest lagi....aku telag di TAG oleh Hana Sakura gadis jepun..hehehehe..jangan marah hana...

Contest nie anjuran Ekin Zhareef...harap2 ada ong la masuk sini...hehehe



Syarat-syarat penyertaan :
 
  • Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan?  
  • Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada.
  • Letak banner contest kat sidebar korang.
  • Link kan entry contest korang kat comment entry nie.
  • Tag 3 orang aktif blogger.
 
AKu mempertaruhkan gambar yang penuh tragis pada abad nie....muka photographer tegar yang tengah menangis tak hingat dunia....dah macam kena dera pun ada gak la aku tengok....Puas la aku selongkar, rupa-rupanya tak banyak gambar anak aku tengah menangis aku tangkap...Rasa nie satu je la...so aku berani mati letak gambar nie...
 
Aku nak TAG gambar nie kat....


Kalau korang rasa gambar sedih korang paling menarik...jom join SINI


9 comments:

  1. wah gilerh gempaq muka photografer tegar tu...;)

    ReplyDelete
  2. apezs shah : dah tahap kritikal tue nangis...tak menang tak tau la...hehehehe

    ReplyDelete
  3. terima kasih krn tag teratak bonda ye.. insyaAllah.. akan cuba sertai juga.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Nina Juliana : cepat join kak...hehehhehe

    ReplyDelete
  5. hye ;)
    dtg dari belog EdY, saya tag blog awk untuk segmen ni ok... =)

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...