Friday, February 11, 2011

GA PERTAMA PONDOKKECILKU



Hari nie dapat kawan baru lagi...Blogger Pondok Kecilku...Ada gak blogger yang sudi singgah blog picisan macam nie.....

Masuk blog nie tengok ada GA yang dianjurkan...macam menarik...sebelum masuk GA nie nak kenal la dlu tuan punyer blogger, baca...baca dan baca lagi...memang seronok....




Lupa plak nak kenalkan Tuan Blogger Nie membahasakan dirinya "mummy"....secara ringkas masuk blog nie rasa santai sangat...rasa dekat dengan penulis blog nie....anaknya yang comel....geram tengok, rasa macam nak peluk2 jer....Tengok dia wat aiskrim memang marvelous....nasi ayam yang simple...nie mesti cuba gak nanti wat untuk tuan tanah...hehehehe


Syarat-syarat nak join pun memang simple...so kayrul dah jadi followernyer...

Follower ke 111


Follower ke 131

Hadiah memang menarik...untuk perempuan sahaja...lelaki layan tengok je la....


HADIAH PERTAMA :
  KAFTAN 2011





HADIAH KEDUA : GAMIS ELEGANT 




Tarikh tutup GA nie 02/03/2011...so klu korang nak join sama memeriahkan GA nie KLIK SINI



2 comments:

  1. Miss Vieya : Cuba2 tgk jer...klu tak muat pas kat adik ....hehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...