Friday, February 25, 2011

HELIZA HELMI DATANG RUMAH AKU????



Hari nie...terjah rumah izah daut...terpukau jap tengok heliza helmi...so aku culik jap heliza masuk umah aku...






Sajer nak kasi Ujang jealous...dia kan fanatik giler ngan ija nie....tapi memang comel giler la...aku terasa nak jatuh cintan bila tengok youtube nie....

10 comments:

  1. jatuh cintan??

    huhuhu ada yg tido luar..kehkeh!..
    wah semua pakat cakap pasal heliza aje.

    ReplyDelete
  2. hehe...comel gile heliza dlm video ni...aku suke part dia kenyit mata tu...grrr...eh ko bukan dah kawen ke? mane leh tengok video ni...hahaha

    ReplyDelete
  3. THE LEKAT LEKIT GIRL : VIRUS DAH MELEKAT SINI LA...HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. apezs shah : jatuh cintak kat kecomelan jer...cinta hati tetap wife aku song...

    apezs, malam tadi aku dapat tido dalam bilik la...ahahhahaha

    ReplyDelete
  5. LYAfrina : tak boleh review ker??? klu nak tgk, buka kat youtube, cari lagu CUMA AKU - HELIZA HELMI...

    ReplyDelete
  6. man yusoef : comelkan....kan...kan....

    memang la aku dah kahwin tapi wife aku sporting siot....nie yang aku bertambah sayang kat dia...hehehhehee

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...