Tuesday, February 01, 2011

JOM BERKUBANG



Entri nie patutnyer keluar time thaipusam 10 ari yg lalu tapi kemalasan tahap kritikal nak upload gambar masuk PC....baru la ari nie vitamin R aku bergerak aktif....

Walaupun cuti thaipusam tue jatuh ari Khamis 20/1/2011....aku tetap bawa anak bini aku g berkubang....jgn salah sangka...





kami berkubang kat maner?????










kat BENDANG ker?????










kat sebelah HYPPO ker????











kat tepi PANTAI ker??????














tak dapat jawap gak....klu tak tau KASI JATUH ITU KEPALA..........








Meh layan gambar photograper tegar BERKUBANG...


Nak join berkubang???? g kat Mines, Seri Kembangan


Aku tak sarankan korang masuk kawasan nie time matahari tgh tegak...PANAS siot kat kawasan nie...


Untuk anak2 korang / korang yg nak main slide








 

Tuan Tanah & wife nak interperem gak...

Dan lagi......

Bila aku dah abis beraksi....photographer tegar ambik alih plak tugas tak rasmi nie....


Tangisan bulan madu

kasi pose sikit....


model x berbayar...


nak minta komisen la tue....


Layan makan kat sini lepas penat berkubang....


Photographer tegar yg tengah kelaparan....kategori lelaki melayu terakhir...(mkn pakai tgn.....hehehe)

Aksi 18SX...bdk bwh umur jgn tgk....

Lagi aksi 18SX....hehehe


 Nak join berkubang gak???....jom join....tempat nie FREE jer

8 comments:

  1. sakan nya bergambar .
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. untuk budak2 je ek??huhuhu...

    follow ur blog..

    www.jarijemariemas.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nelly: kasi can bdk2...mak pak pun join sekaki gak..

    nour: klu rase bdk lagi leh join jer...hehehhe

    ReplyDelete
  4. tak pernah perasan plak tempat ni walaupon dulu study kat UPM...hahaha..kejam gile

    ReplyDelete
  5. man : tempat nie baru lg...aku pun baru tau gak...hehehe

    YANA : klu rase2 masih bwh umur leh join sekaki...jln2 g dating pun kira orait gak la....

    ReplyDelete
  6. lps ni,, blh try bwk asya ke sini kalo lya ke kl...

    ReplyDelete
  7. LYA : kena try bawa gak....budak2 mesti enjoynyer

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...