Saturday, February 19, 2011

CONTEST TEKA LIRIK LAGU





Aku telah di TAG oleh Yul untuk sertai Contest Teka Lirik Lagu..Contest nie anjuran fyna

So tengah rajin update nie aku merajinkan la diri untuk join sekaki macam korang yang lain gak...


lirik lagu tersebut ialah:


Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit
Dalam diri


syarat2 yang perlu aku patuhi untuk join contest nie adalah... 

1. wat satu entry 'CONTEST TEKA LIRIK LAGU'..copy and paste skali banner kat atas....
Aku dah wat entry nie...ala yang korang tengah baca ni la...banner kat atas sekali tue...

2. jadi follower belog nih http://inibelogfyna.blogspot.com
Aku dah jadi follower yang ke 1079

3. teka lirik kat atas.jawapan hendakla tepat.
Jawapan mana boleh letak kat sini....nanti korang tau...
 
4. jawapan yang saya terima adalah sebelum atau pada tarikh tutup
Masih sempat lagi aku join...tak tutuplambat lagi....hehehehe
 
5. letak jawapan korang kt comment entri nih..senang saya nak tengok jawapan.
 Jawapan akan aku letak lepas nie kat comment fyna

6. tag 3 kawan yang laen...hehehe...

aku nak tag kat blogger2 sempoi nie:


clue :

1. penyanyi laki
2. antara lagu yang pemes
3. walaupown saya selalu letak lirik lagu dalam belog saya nih,yang lirik penting lirik lagu kat atas nih say tak pernah letak lagi


tarikh tutup : 28.02.2011 (isnin)


hadiah :

pertama
topup 15 ringgit

kedua
topup 10 ringgit

ketiga
topup 5 ringgit
Menarikkan hadiahnya...sape nak bagi top up percuma...hehehe...nak merasa top up percuma???
Jom join contest nie...KLIK SINI

6 comments:

  1. hye..singgah cni..

    jom join GA blog sy..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Nelly : Thanks nelly..good luck tuk nelly gak

    ReplyDelete
  3. Nour Akmal : insyallah akan segera terjah...hehehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...